afmelden

je kan je simpel aanmelden ! maar owee als je wilt afmelden en geen intresse meer hebt !!! DAN BLYKT ER PLOTS GEEN ENKEL KNOPJE MEER TE WERKEN ??????????

Sterke punten
geen

Zwakke punten
werkt niet eerlyk

Bezoek 35plusvrouwen Reviews over 35plusvrouwen

6 reacties

Een bericht naar de beheerder dat je je wilt uitschrijven.
Als dat niet helpt plaats je pornofoto's, valse contact gegevens en waarschuwingen over oplichting in je profiel.
Doe alles wat verboden is, dan wordt je profiel wel verwijderd.
Mochten ze de verboden teksten en plaatjes verwijderen, maar niet je profiel dan plaats je het opnieuw.
Net zo lang totdat ze jouw profiel verwijderd is.

aub dames !!! stuur my geen reacties of foto's meer, ik kan er toch niks mee doen, kan ze zelfs niet bekyken. alles wat je my zend gaat in de prullenbak, en voor jullie is het geld weggooien. natuurlyk zenden ze gewoon alles door !!! voor deze site is dit toch een mooi centje van inkomen ????? HET IS ENKEL OM HET GELD TE DOEN TOCH !!!!!!!!!!

DAMES !!!!!! ik kan geen enkele mail van deze site openen. ik vraag al geruime tyd om myn profiel te verwyderen, MAAR DAT DOEN ZE NATUURLYK NIET !!!!!! al uw mailtjes die jullie zenden gaan naar de prullenbak. dus ik gooi jullie centjes zogezegd weg...... maar nee hoor ? deze site raapt uw geld op en daarom verwyderen ze myn profiel niet. DIT IS PUUR BEDROG VAN DEZE SITE? een profiel maken kan ! maar het verwyderen niet !!!! DAMES STOP A U B MET MAILS EN FOTO'S TE STUREN !!!!!!! HET IS WEGGEGOOID GELD !!!!!

Hier klagen heeft geen enkele zin. Datingwebsites is niet van hem. Hij leest uw klachten niet op deze site, de reacties op zijn klachten leest hij ook niet.

Maakt een nieuw mailadres, of gebruik een oud mailadres, verander dan bij rijpvoorsex, bij instellingen het oude mailadres in het nieuwe, u krijgt een link toegestuurd, activeren, daarna verwijderd u het mailadres bij uw server, en u bent af van mailtjes van rijpvoorsex

Stop datingsite 35vrouwenplus

Bezoek 35plusvrouwen Reviews over 35plusvrouwen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 35plusvrouwen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden