Update voor dating-app van Badoo

Update voor dating-app van Badoo

De dating-app Ontmoet Nieuwe Mensen van Badoo staat al tijdenlang hoog in de lijst ?Top opgebracht? in de App Store. Dat komt omdat je als gebruiker van de dienst veelvuldig de knip moet trekken om extra op te vallen in de applicatie of extra functies te krijgen. De update van vandaag brengt Badoo naar versie 1.8.0 en die zorgt ervoor dat je in-app credits kan kopen om nog eens extra op te vallen. Ook kan je Facebook-foto?s toevoegen.

Bezoek Badoo

Reacties

Onvoorstelbaar dat deze club nog in de lucht is en dat met in het achterhoofd de privacywet. Constant wordt deze geschonden en de helpdesk is er een van de grootste nachtmerries. Verstoppertje spelen, onzinnige reactie geven. Alles en alleen maar om de boel te vertragen. Wat dacht je van levenslange functionaliteit afkopen? Probeer dat maar na een tijdje opnieuw te activeren, bijvoorbeeld als je een nieuwe foon hebt of een tijdje afscheid hebt genomen.

Ik kan wel in Badoo nu op zondag middag 8 okt. maar functies werken niet. Is er nu een update? en hoe lang duurt dit....

Reviews over Badoo

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden