Deze datingsite bestaat niet meer!

1

Reviews en Ervaringen over Parship
Hoogopgeleiden Dating

Parship

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op...
Lees verder »

Bezoek Parship

2

Reviews en Ervaringen over HeteProfielen
Erotische Contacten

HeteProfielen

HeteProfielen.nl - Al meer dan 100.000 goedgekeurde profielen.

Mobiele site vanaf 1-4-2012
Gratis credits bij aanmelden.
Verdien gratis credits bij het gebruik van de...
Lees verder »

Bezoek HeteProfielen

3

Reviews en Ervaringen over eDarling
Algemene Datingsites

eDarling

Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zij een methode ontwikkeld die ingeschreven singles matcht op basis van de uitslagen van de...
Lees verder »

Bezoek eDarling

4

Reviews en Ervaringen over Match4Me
Hoogopgeleiden Dating

Match4Me

Match4Me - De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere hogeropgeleide singles, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek.

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds...
Lees verder »

Bezoek Match4Me

5

Reviews en Ervaringen over Lexa
Algemene Datingsites

Lexa

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van...
Lees verder »

Bezoek Lexa

6

Reviews en Ervaringen over Adult FriendFinder
Erotische Contacten

Adult FriendFinder

Sinds 1996 hebben wij miljoenen sexy leden van Adult FriendFinder geholpen bij het vinden van dates, afspraken en ondeugend plezier op onze erotische contactadvertentiesite. We hebben een gemeenschap van meer dan 40 miljoen leden: hetero's, swingers, homo's, lesbiennes en transseksuele leden....
Lees verder »

Bezoek Adult FriendFinder

7

Reviews en Ervaringen over XClub
Erotische Contacten

XClub

XClub.nl is de meest spannende en sexy hangout op het internet. Jong en oud zijn hier op zoek naar een vaste sexrelatie, zomaar een vluggertje, een dampende one night stand of gewoon een geile fuckbuddy! XClub staat voor ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden....
Lees verder »

Bezoek XClub

8

Reviews en Ervaringen over 50plusMatch
Senioren Dating

50plusMatch

50PlusMatch - De serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste...
Lees verder »

Bezoek 50plusMatch

9

Reviews en Ervaringen over Pepper
Algemene Datingsites

Pepper

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een...
Lees verder »

Bezoek Pepper

10

Reviews en Ervaringen over GayParship
Gay en Lesbian Dating

GayParship

Gay-PARSHIP is een online relatieservice die zich richt op gay-singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde...
Lees verder »

Bezoek GayParship

Doe de test: Welke Datingsite past bij mij?

Ja, betalen houdt niet-serieuze daters buiten de deur.
Nee, ik betaal al voor genoeg dingen in 't leven.

Reviews

xSpeurders

xSpeurders - Xspeurders één grote oplichting

0

Review:
Eenn tijd lang een account op deze site gehad. Je krijgt per dag meerdere reacties, waarbij regelmatig opvalt dat de vrouwen aangeven dat ze dicht bij je in de buurt wonen. Ik had echter geen woonplaats of provincie opgegeven. Zoals bij de eerdere reviews wordt de indruk gewekt dat de vrouwen serieus contact met je willen. Als je daarop ingaat wordt er, ook al wordt er in de eerste mail aangegeven dat ze direct met je een date willen, eindeloos gechat. Elke keer als je denkt dat er nu echt een afspraak kan worden gemaakt wordt er weer een wending gevonden om het chatten te rekken. Alleen vage beloftes en toespelingen. Er wat geld tegen aan gegooid om te kijken of er ook echte profielen tussen zitten maar er geen een kunnen vinden. Ook onder een andere naam naam en gegevens een profiel opgemaakt en kwam tot de ontdekking dat de "vrouwelijke" profielen op verschillende data exact hetzelfde verhaal versturen. Kortom een grote oplichtersbende waarbij ik me afvraag hoe ze aan de foto's van de vrouwen zijn gekomen en of deze vrouwen ook wel weten dat hun foto op deze wijze wordt gebruikt.

Sterke punten:
geen of je moet foto's van vrouwen willen verzamelen

Zwakke punten:
Is één grote oplichterij. en zou mogelijk zelfs wel eens kunnen voldoen aan de elementen van het betreffende artikel in het Wetboek van Strafrecht.

positivegu beveelt xSpeurders NIET aan bij vrienden/bekenden

DateProfielen

DateProfielen - goede contacten

1

Review:
na een aantal dagen een echte afspraak gemaakt, veel keuze en gelijkgestemden

Mario beveelt DateProfielen aan bij vrienden/bekenden

OuderenSexclub

OuderenSexclub - Eerste kritische blik

2

Review:
veel vrouwen, voornamelijk op zoek naar sexcontacten. Net zoals ik. Ze zeggen gratis berichten lezen. Maar het mailen is echt niet gratis. Ze zeggen ook dat ze de goedkoopste zijn. Dat vind ik nog niet, want ik heb nog geen contactpunten gekocht. Ik twijfel nog of ik het ga doen. Vind dat meestal zwakke punten van een dating site.

Tot op heden kwa profiels zijn er veel dames aanwezig.
Misschien dat ik 200 contactpunten ga kopen van ongeveer 20 euro. Kijken wat ik daar mee kan doen

Sterke punten:
Veel vrouwen op zoek naar sexcontacten

Zwakke punten:
contactpunten kopen, ik weet niet of het naar verhouding de prijs is. Maar ik vind dat niet de goedkoopste dating site zoals ze zelf zeggen

reinald beveelt OuderenSexclub NIET aan bij vrienden/bekenden

RedMatch

RedMatch - ongelovelijk

0

Review:
Wel wie trapt daar nog in lol, maar dit is typisch een website die alleen jouw geld wil en dat is geen business, is gewoon snel geld verdienen zonder tegen prestatie, behalve dat een oude man met een dikke vette buik een beetje mailtjes zit te antwoorden in naam van een mooie dame.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
fake

Jeroen beveelt RedMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - heel veel bezoeken

0

Review:
Sinds ik geen betalend lid meer ben krijg ik te te zien dat er heel veel bezoekers zijn 80 in één week , terwijl ik er normaal maar 3 of 4 heb .
ook heel veel flirts , uiteraard kun je die alleen maar zien nadat je weer betaald hebt ,
IN MIJN PROFIEL GESCHREVEN DAT HET MIJ OPVIEL DAT ER ER HEEL VEEL DAMES 24/7 ONLINE WAREN EN DAT JE DAAR BERICHTEN NAAR TOE KON SCHRIJVEN MEER TOTAAL GEEN ENKELE REACTIE VAN KREEG .
reactie van "LEXA "; wij hebben u profieltekst aangepast ; tekst handelt in strijd met de voorwaarden van LEXA ... Dus ..... wie is hier nu gek ?

Sterke punten:
veel profielen

Zwakke punten:
Dit is een door een computer geregiseerde datingsite met wel heel veel onechte profielen .

Adriaan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - In ieder geval wel écht in België - Lu

0

Review:
Het reactiepercentage (als man) is erg laag - inderdaad zit de verhouding voor ons verkeerd. Gehuwd maakt dat zeker niet beter!

Maar hier betaal je alvast niet per bericht en zijn er genoeg echte vrouwen, zodat de webmaster niet zelf de hele tijd achter een vrouwenfoto kruipt en berichtjes stuurt.

Mijn 'score' zit nu rond de 1 echte date per maand (verdeeld over België, Luxemburg en Londen). In Nederland is het mij nog niet gelukt helaas....

Dit is de eerste site waar het mij gelukt is een échte gratis sexdate te hebben....

Sterke punten:
Echte profielen
Goed zoekmechanisme
Leuke foto's

Zwakke punten:
Sommige vrouwen vragen wel geld. Gelukkig was dit op voorhand duidelijk.
Verhouding man/vrouw

Jan beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - VEEL GEBOD EN VERBOD EN VEEL TE DUUR!!!

0

Review:
De beloftes zijn niet waar en de algemene voorwaarden kloppen echt niet. Dus pas op voor dat je er geld aan verspilt. Zie onderstaande brief aan Second Love.


Geachte mevrouw of meneer,

Naar aanleiding van de door u eerder verstrekte antwoorden in de bijlage ontvang ik graag per ommegaande duidelijk, antwoorden op de onderstaande vragen.

1. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat het door u aan mij gegeven antwoord betreffende het beleid omtrent de wel en niet zichtbaarheid van leden foto’s alvorens hij betalend lid werd? Er is namelijk alleen de onderstaande tekst die op de homepagina van “www.secondlove.nl” te vinden. Hierin staat zeer expliciet vermeld dat wanneer men lid word de foto’s zichtbaar worden. Achteraf blijkt dit misleidende en onware informatie te zijn. Dit omdat de aanvullende informatie ontbreekt waarin zou moeten staan “Mits de leden het u toestaan om hun foto te mogen zien”.

Vreemdgaan, Date en Overspel
Secondlove is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto's zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap. Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto's plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Alle profielen op Secondlove worden door ons individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Verder kun je gratis gebruik maken van onze helpdesk. Dat kan per email of telefonisch.

2. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, maar een beperkt aantal berichten per dag mag versturen?
3. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, geen uitgebreid, open, eerlijk en een zelfde bericht aan meerdere leden mag versturen?
4. Waar, met in achtname van de Wet Bescherming Persoonsgegevens Artikel 8 Lid a, staat in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders dat Secondlove inzage heeft in de door leden verstuurde berichten aan andere leden?
5. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staan voor het afsluiten van een lidmaatschap de antwoorden op de 4 eerder gestelde vragen waar een betalend lid “door aanvinken” mee akkoord dient te gaan?
6. Waar staat het KvK nummer van Secondlove vermeld op www.secondlove.nl? Graag ontvang ik deze van u.

In verband met het nu verlopende lidmaatschap en de onplezierige gebruikservaringen veroorzaakt door Secondlove zie ik graag uw antwoorden zo spoedig mogelijk tegemoet.Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- De beloftes om foto's te zien is niet waar!!!
- Veel single vrouwen en dat heeft dus niets met second love te maken.
- Veel te duur.
- Erg preuts omtrent taalgebruik.
- Mag geen licht erotische foto's plaatsen.
- Mag maar 30 berichten per dag versturen.
- Geen privacy want ze lezen jouw verstuurde berichten!!!
- Mag geen standaard openingsbericht naar de dames sturen.
- Enz.......

Mario beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden