Deze datingsite bestaat niet meer!

Reviews, ervaringen en klachten over datingsites

  • Op DatingWebsites.nl lees je reviews over alle datingsites van Nederland.
  • Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
  • Deel jouw online dating ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Acties & Nieuws

Doe de test: Welke Datingsite past bij mij?

Ja, betalen houdt niet-serieuze daters buiten de deur.
Nee, ik betaal al voor genoeg dingen in 't leven.

Reviews

OudereVrouwen.nl

OudereVrouwen.nl - uitschrijven??

0

Review:
Daar ik totaal geen ervaring heb met welke site dan ook, wilde ik het toch maar eens proberen.
Probeerde me eerst in te lezen via deze site om proberen te kijken wat me zoal een beetje te wachten stond.
Na alle ellende gelezen te hebben maar toch weer nieuwsgierig te zijn leek mij gezien ook mijn eigen leeftijd, de site van oudere vrouwen het meest aantrekkelijk...dacht ik..Ik had me graag weer uitgeschreven maar dat gaat op de een of andere manier niet...???
Ik zit nu met de gebakken peren en ben ook gelijk genezen voor wat voor een site dan ook.!! volgens mij is de hele zwik van wat er bestaat allemaal nep en fake.
misschien en ik hoop of iemand mij een tip kan geven hoe ik nu weer van "ouderevrouwen" af kom.???

Sterke punten:
weet ik veel en ik hoef ze niet meer te weten ook...

Zwakke punten:
ik denk alleen maar mezelf dat ik ondanks na alle shit gelezen te hebben er toch ben ingestonken...

OudereVrouwen.nl

OudereVrouwen.nl - Betrouwbaar, realistisch, oudere vrouwen

0

Review:
Ik raad iedereen die op zoek is naar een vrouw van 45+ aan om zich op deze website aan te melden. Oudere vrouwen worden niet gefaked en de website ziet er betrouwbaarder uit dan vele andere sites. Ik denk dat de kans ERG klein is om hier opgelicht te worden, zeker omdat hier niet expliciet naar meer berichten of iets dergelijks wordt gevraagd door vrouwen. Ziet er allemaal wat realistischer uit dus ik denk dat dit zeker een betere optie is dan vele andere sites. Zeker omdat er oudere vrouwen op staan!

Nusex beveelt OudereVrouwen.nl aan bij vrienden/bekenden

SecretSexClub

SecretSexClub - geen fake + kost geld

0

Review:
Geen fake. Kost geld.

Sterke punten:
Geen fake.

Zwakke punten:
Kost geld.

Bruinebeer beveelt SecretSexClub aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Oplichterij!

0

Review:
Mijn enige ervaring is: Ze schrijven ongevraagd geld af! De resultaten zijn bagger... je krijgt misschien een paar views van vrouwen waar je echt niet op zit te wachten... Je betaalt je suf om een beetje in de spott-lights te komen, en als je al cointact maakt is dat zo karig... maar ze willen wel elke keer flink incasseren! Wil je meer, mag je betalen . En dan komt het: Onterecht en ongevraagd een automatische afschrijving instellen, zonder dat de klant daarom gevraagd wordt! Dat is crimineel!! Om dit ongedaan te maken moet je zoeken. En als ik dan op een normale manier mijn account verwijderen is zeer moeilijk! Het zijn een stel kapitalistische criminelen en ik wens hier niet verder aan mee te werken!
Een serieuze klacht is op zijn plaats! Dit is pure oplichterij en niks anders!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Oplichterij, Crimineel gedrag, Onduidelijkheden ga zo maar door lees review.

Chris beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

XClub

XClub - Ik had een seks date ;-)

8

Review:
Het duurde lang idd voordat er eindelijk een date was, maar ja toch gehad en het was echt heel spannend en ja echt heel leuk.

Sterke punten:
Een seks date geregeld

Zwakke punten:
Ik heb een paar keer gehad dat mijn geld vanuit mijn mobiel niet werkte dat was wel ff balen omdat ik ook in een chat was. maar ja uiteindelijk was alles goed.

Anonymous beveelt XClub aan bij vrienden/bekenden

e-Matching

e-Matching - hoogopgeleid en hoogbejaard

0

Review:
Eerder had ik een review geschreven tijdens de periode dat ik gratis lid was. Inmiddels heb ik een bepaald lidmaatschap genomen. Voor deze gelegenheid heb ik een nieuwe, behoorlijk originele profieltekst, met humor,geplaatst welke vooraf is gekeurd door een aantal vrouwen. Er zitten recente fotoos bij. Ik ben niet de knapste maar zeker niet lelijkste, heb een goede baan (WO) en ben ruim over de 1.90m. Heb wel een kind.

Aantal actieve leden

Voor de effectiviteit van een datingsite is het aantal actieve leden erg belangrijk. Immers, hoe meer leden, hoe groter de kans op een match. Leden met een betaald abonnement betalen niet voor niks, daarvan mag je er van uit gaan dat ze echt op zoek zijn. Mensen die alleen maar even komen kijken, uit nieuwsgierigheid bijvoorbeeld, nemen geen betaald abonnement. Hier doet zich meteen een grote handicap voor; op e-matching is niet te zien wie een betaald lidmaatschap heeft en wie er gratis lid is. Dit gegeven is ook bevestigd door de redactie van e-matching. De redactie is vreemd genoeg van mening dat dit geen relevant feit is omdat iedereen , ook gratis leden, kan reageren op een verstuurd bericht. Van mijn periode bij relatieplanet (waar je wel kunt zien wie betalend is) weet ik dat het aantal ‘gratis profielen’ zeer groot is; circa 60%. Aangezien gratis leden op e-matching meer mogelijkheden hebben dan op relatieplanet is het redelijk om aan te nemen dat dit percentage op e-matching minstens zo groot is. Corrigerend met het wellicht behouden percentage van 60% gratis leden kom ik tot de onderstaande aantallen betalende vrouwelijke academici in het leeftijdscohort 35-40 jaar bij de volgende provincies (peildatum 19-7):
Drenthe : 2 profielen
Friesland: 2 profielen
Delft/DenHaag: 24 profielen
Den Bosch: 5 profielen
Utrecht: 37 profielen
Amsterdam: 60 profielen
Voor de overige provincies moet u zelf maar even kijken. Dit geeft een idee. Let wel dat er hier nog geen enkele selectiecriteria overheen is gegaan. Bijvoorbeeld circa 10% van de vrouwen rookt (steekproef). Dan zitten er zoals bij elke datingsite nog vrouwen bij met een onbemiddelbaar uiterlijk, een arrogante profieltekst, een te hoog BMI, etc etc. bij. Die moeten er allemaal nog van af. Je ziet dat in de perifere streken het aanbod vrijwel non-existent is. Maar ook in een stedelijk gebied als bijvoorbeeld provincie utrecht zijn de aantallen feitelijk erg klein. In de grote steden geldt grofweg dat het aantal HBO-ers gelijk is aan het aantal academici. E-matching heeft een enquete gehouden onder haar leden. De vraag was, hoe snel denk jij via e-matching een partner te vinden?
Resultaat: 4% gaf aan binnen een maand. 10% gaf aan binnen 3 maanden. 18% gaf aan binnen een half jaar. 23% gaf aan na meer dan een half jaar. 46% gaf aan dat ze niet verwachten dat ze überhaupt een partner via ematching gaan vinden.
De redactie zelf geeft aan dat je gemiddeld 3 a 6 maanden nodig hebt voor het vinden van een partner. Jasper Jan de Konink verbaast zich erover dat mensen het desondanks toch proberen. Maar zo vreemd is het niet. Hoeveel mensen doen er mee aan een loterij? Het zou natuurlijk nog interessanter zijn om te onderzoeken welk percentage daadwerkelijk een partner gevonden heeft. Dergelijk onderzoek ontbreekt naar mijn weten in dit geval.

Functionaliteit website
Wat betreft de techniek van de website: je kunt (ook als betalend lid) niet zien wie er online is en/of wanneer voor het laatst online. Jammer, dit is een maat voor activiteit. Je kan zoals eerder gezegd niet zien wie er betalend lid is. Je kunt geen knipoog sturen of subtiele flirt versturen. Je kunt niet zien of iemand je favoriet heeft gemaakt. Je kan wel zien wie je heeft bekeken, maar niet wanneer en hoe vaak. (overigens is anoniem zoeken ook mogelijk) De zoekfunctie geeft ook profielen die niet aan de zoekcriteria voldoen (dit wordt er dan wel bij aangegeven). Je kunt niet op afstand zoeken, alleen op provincie. Kortom, de eerste beste gratis datingsite (knuz) biedt meer technische mogelijkheden dan e-matching. Op dit gebied een onvoldoende dus.

Min eigen (subjectieve) ervaringen:

Op mijn profiel reageert eigenlijk niemand. Er werd wel naar gekeken. Elke dag ongeveer een keer. In de weekenden een paar profielbezoekers per dag. In het begin wordt het profiel het meest bezocht, dus is het belangrijk om vanaf dag 1 dit goed op orde te hebben. Kennelijk is men te lui om daarna actief te zoeken. De paar vrouwen die uit eigen initiatief reageerden waren jaren ouder dan ikzelf. Passief wachten op initiatief van een vrouw blijkt kansloos, verwacht in deze geen emancipatie. Van de reacties die ik verstuurde kreeg ik meestal wel respons (afwijzing), dit is een verbetering ten opzichte van relatieplanet waar vrijwel niemand reageert. Een vrouw die mij afwees vroeg ik hoeveel berichten zij kreeg. Zij zat in 2 dagen rond de 40 berichten. En dat vond zij heel wat beter dan relatieplanet want daar waren het er 150. Ook zij had het vermoeden dat er iets scheef zit in de man/vrouw verhouding, in ieder geval in de activiteit ervan. Ik heb met één vrouw gedate. Zij wilde alleen niet meer dan een vriendschap,dus een paar gezellige avonden mee gehad. Zij was een gratis member en ik had hierbij het initiatief genomen. Dit was dus de oogst van bijna 3 maanden betaald lidmaatschap waarbij ik er eerlijk bij moet zeggen dat ik niet veel berichten heb verstuurd om de simpele reden dat ik dat alleen doe als een vrouw mij vooraf niet uitsluit en ik haar interessant genoeg vind. Veel profielen zijn helaas niet interessant; duffe opsommingen van vermeende karaktereigenschappen doorweekt met cliches als ‘een goed wijntje drinken op het terras’, het maken van de meest verre reizen (voorzien van de welbekende ‘springfoto’ oftewel de hangtietencheck). Een perfect leventje waar alleen dat ene ontbreekt. Humor en scherpzinnigheid zijn vaak ver te zoeken, ondanks het opleidingsniveau. Aanknopingspunten die je in een bericht kunt verwerken zijn eveneens schaars. Er wordt mannen wel eens verweten dat ze vele berichtjes sturen die ze naar elke vrouw hadden kunnen sturen, maar eigenlijk is dat wel logisch. Waar moet je over schrijven? Alle profielen zijn hetzelfde……..Toch probeerde ik altijd iets origineels te schrijven. Ook opvallend is dat de meeste vrouwen voor de menopauze een kinderwens hebben (en hiermee bedoelen ze dus niet jouw kind uit een eerdere relatie). Een mooi contrast met de onbegrensde reislust en de onvermoeibare sportieve prestaties. Ook opvallend dat er toch wel wat mensen zijn die een bovenmodaal inkomen hebben aangevinkt. Is dit het eigen inkomen of het gewenste? Komt mij wat calculerend over, die stuur ik geen bericht.
Wat betreft het uiterlijk, dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik wil hier alleen over kwijt dat ik vind dat veel vrouwen, met name rond mijn leeftijd, er een stuk beter uit zouden zien wanneer ze aandacht zouden besteden aan hun kapsel (speldje maakt al een heel verschil), het dragen van een sieraad, charmante kleding. Het lijkt allemaal te veel moeite….. Jammer vind ik dat. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening.

Integriteit

Ik heb nooit problemen ondervonden met onterechte afschrijvingen en dergelijke. Slechte, door de computer vertaalde, nepprofielen van nigerianen en consorten heb ik er ook niet gezien. Het lijkt een nette site.

Conclusie: inferieure techniek en mogelijkheden in vergelijking met gratis datingsites dus de keus voor e-matching moet vooral gebaseerd zijn op het ledenbestand. Wat dat betreft zijn er weliswaar uitsluitend hbo/wo leden, maar is het ledenbestand naar mijn mening erg (te?) klein, met als gevolg een laag rendement. Dus voor je het weet ben je niet alleen hoog opgeleid maar ook hoogbejaard als je een relatie via e-matching hebt gevonden!

Sterke punten:
geselecteerd ledenbestand

Zwakke punten:
Techniek website laat veel te wensen over. Zeer beperkt aantal actieve leden. In mijn geval nauwelijks rendement.

martin beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

TinderSexdate

TinderSexdate - NEP FAKE NEP FAKE

1

Review:
Zie de voorwaarden:

"Sommige personages, profielen, advertenties of bijdragen hebben entertainment tot doel"

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Johan beveelt TinderSexdate NIET aan bij vrienden/bekenden