Deze datingsite bestaat niet meer!

1

Reviews en Ervaringen over Parship
Hoogopgeleiden Dating

Parship

Parship.nl is een leuke website voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, stabiele relatie. De website is netjes, duidelijk en verzorgd. PARSHIP is lid van Thuiswinkel waarborg.

Het is een veilige website die al sinds 2003 actief is in Nederland. Het aantal singles dat een partner vind is hier zeer hoog.
Lees verder »

Bezoek Parship

2

Reviews en Ervaringen over RelatiePlanet
Algemene Datingsites

RelatiePlanet

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Aanmelden is GRATIS. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem,...
Lees verder »

Bezoek RelatiePlanet

4

Reviews en Ervaringen over Pepper
Algemene Datingsites

Pepper

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google.
Lees verder »

Bezoek Pepper

5

Reviews en Ervaringen over eDarling
Algemene Datingsites

eDarling

Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zij een methode ontwikkeld die ingeschreven singles matcht op basis van de uitslagen van de...
Lees verder »

Bezoek eDarling

6

Reviews en Ervaringen over Lexa
Algemene Datingsites

Lexa

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van...
Lees verder »

Bezoek Lexa

7

Reviews en Ervaringen over HeteProfielen
Erotische Contacten

HeteProfielen

HeteProfielen.nl - Al meer dan 100.000 goedgekeurde profielen.

Mobiele site vanaf 1-4-2012
Gratis credits bij aanmelden.
Verdien gratis credits bij het gebruik van de...
Lees verder »

Bezoek HeteProfielen

8

Reviews en Ervaringen over VietnamCupid
Etnische Dating

VietnamCupid

Waarom kiezen voor Vietnamcupid.com?

VietnamCupid.com is een Vietnamese dating site met duizenden contactadvertenties van prachtige Vietnamese dames. Meld je aan voor een gratis lidmaatschap en kom in contact met alleenstaande vrouwen uit Vietnam. Zoek door foto profielen en communiceer met...
Lees verder »

Bezoek VietnamCupid

9

Reviews en Ervaringen over Victoria Milan
Vreemdgaan Dating

Victoria Milan

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft...
Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!...
Lees verder »

Bezoek Victoria Milan

10

Reviews en Ervaringen over Match4Me
Hoogopgeleiden Dating

Match4Me

Match4Me - De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere hogeropgeleide singles, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek.

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds...
Lees verder »

Bezoek Match4Me

Doe de test: Welke Datingsite past bij mij?

Ja, betalen houdt niet-serieuze daters buiten de deur.
Nee, ik betaal al voor genoeg dingen in 't leven.

Reviews
Meer reviews
Lexa

Lexa - Onbehoorlijke praktijken

0

Review:
Bij mij is er ongevraagd automatisch geld afgeboekt.
Dat is weliswaar terug te draaien via de bank maar daar moet je dan zelf wel weer achteraan door het te storneren.
Bij een betaling moet de klant er duidelijk op worden gewezen wat de consequenties zijn zoals het te betalen bedrag en of het een automatische afboeking betreft.
Lexa heeft dit heel geniepig verstopt waardoor je plotseling met een afboeking wordt geconfronteerd.
Dit is zeer misleidend en grenst aan oplichting.
Verder kun je ongevraagd lid worden gemaakt van Lexamore waar zomaar zonder toestemming al je gegevens en foto's worden gemigreerd naar Lexamore.
Aarzel niet om rechtshulp in te roepen als je denkt dat er iets niet in de haak is via rechtsbijstand, juridisch loket enz. want je positie is sterker dan je zelf denkt.
Nog verstandiger is om er gewoon niet aan te beginnen en deze problemen vóór te blijven.

Dat je met een gratis lidmaatschap beperkte mogelijkheden hebt en dat er weinig reacties komen op je berichten kun je Lexa niet kwalijk nemen. Gratis lunches bestaan niet en je profiel moet wel aansprekend zijn. Verder heb ik gemerkt dat fakeprofielen snel verwijderd worden.

hans beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Contactgegevens

3

Review:
Het verbod om je e-mail adres of telefoonnummer in een e-mail aan iemand te vermelden zie ik niet. Bij mijn dates gaven we elkaar ons telefoonnummer in een directe e-mail aan elkaar. Dit voor het geval we bij een date wat later zouden zijn dit zouden kunnen melden.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - De gratis leden

4

Review:
Je schrijf als betalend lid een goed verzorgde e-mail aan een vrouw waar je veel tijd aan hebt besteed. De vrouw antwoord niet. Wat zou er aan de hand zijn? Zou het kunnen dat je een e-mail hebt gestuurd aan een gratis lid die je e-mail niet kan beantwoorden? Het zou zo moeten zijn dat wordt aangegeven dat het een gratis lid is en dat je van te voren weet dat gratis leden geen e-mails kunnen beantwoorden zodat het schrijven van e-mails aan gratis leden verloren moeite is.

Second Love

Second Love - Second Love - Dubieuze Site

0

Review:
Ik sluit me volledig aan bij de review van Jan op 30 juli 2015.

Mijn ervaring met SL, van de berichtjes die al beantwoord worden krijg je de volgende standaard reacties: je woont te ver weg, de leeftijd is een probleem, er is geen match etc.en de gesprekken die eventueel gevoerd worden zijn erg vreemd van aard, totaal niet te vergelijken met die op andere dating sites waarvan ik uit ervaring weet dat er wel echte vrouwen achter schuil gaan.

Op een van die gesprekken heb ik eens gereageerd dat ze te fake zijn, prompt schrijft die gebruikster zich uit en dient zich vrijwillig een nieuwe leuke blondine aan waarmee in slechts 2 berichtjes een afspraak gemaakt is en ik met haar kan chatten op kik messenger. Het gesprek kwam me erg zakelijk over. Toeval? Ik ben al een tijdje op dating sites actief, toeval bestaat zeker maar niet op deze manier. Telefoonnummers krijg je ook niet!

Laten we eerlijk zijn, op welke dating site zijn er snachts om 3.00 nog 30+ gewillige vrouwen online te vinden!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Duur
Slechte trage site

Sander beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Pure oplichting

0

Review:
Tsja, het is wel heel makkelijk om er achter te komen dat Badoo mensen lokt met valse profielen. Zelf zit ik al een tijd op de website maar ik ben niet actief. Er gaan dus dagen voorbij dat er geen enkele vrouw is die mijn profiel bezoekt. Maar dan! Vanuit het niets 4 profielbezoekers erbij. Een korte blik op het lijstje vrouwen die mijn profiel hebben bezocht leert dat ze dit allemaal precies 55 minuten geleden hebben gedaan. Toevallig! Als ik vervolgens kijk wanneer ze voor het laatste online zijn geweest is dat bij sommige meer dan een week geleden. Toch knap gedaan allemaal!

Sterke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames

Zwakke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames (staat het hele internet al vol mee)

Niet_Norma beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

AmateurSexadvertenties

AmateurSexadvertenties - Onnozel

0

Review:
Mijn record bij deze site aan reacties is ruim 1700 niet één die goed kan lezen. Op de inhoud van mijn oproepje gaan de vrouwen en meisjes niet in.Deze site is uitstekend voor vrouwen en meisjes die een man aan het lijntje willen houden. foto's die ze meesturen zijn vaak geleend van andere sites. Of uit een modellen bestand. Je zou gratis kunnen mailen met de dames als je ze toevoegt aan jou favorieten, of filmpjes van de dames ontvangen. en meer van dat soort loze beloftes. Provincie en woonplaats moet de man verplicht invullen. vrouwen hoeven dat kennelijk niet.In het gros van hun oproepjes staat voor woonplaats: niet bekent. al met al een zeer ongeloofwaardige site. ik snap die positieve reviews dan ook niet.

Sterke punten:
mooie open en bloot foto's alhoewel die vaak geleend zijn

Zwakke punten:
Zeer tot zeer ongeloofwaardig.

Aparteling beveelt AmateurSexadvertenties NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating

35plusdating - bedrog

0

Review:
een en al bedrog na lang klagen zeiden ze me mijn geld terug te storten wat nooit gebeurde aangezien ze zeggen geen referentie van de storting te krijgen ?????
1 belachelijke zwendel !!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

marcename beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden