Deze datingsite bestaat niet meer!

1

Reviews en Ervaringen over HeteProfielen
Erotische Contacten

HeteProfielen

HeteProfielen.nl - Al meer dan 100.000 goedgekeurde profielen.

Mobiele site vanaf 1-4-2012
Gratis credits bij aanmelden.
Verdien gratis credits bij het gebruik van de...
Lees verder »

Bezoek HeteProfielen

2

Reviews en Ervaringen over Parship
Hoogopgeleiden Dating

Parship

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op...
Lees verder »

Bezoek Parship

3

Reviews en Ervaringen over eDarling
Algemene Datingsites

eDarling

Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zij een methode ontwikkeld die ingeschreven singles matcht op basis van de uitslagen van de...
Lees verder »

Bezoek eDarling

4

Reviews en Ervaringen over Match4Me
Hoogopgeleiden Dating

Match4Me

Match4Me - De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere hogeropgeleide singles, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek.

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds...
Lees verder »

Bezoek Match4Me

5

Reviews en Ervaringen over Lexa
Algemene Datingsites

Lexa

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van...
Lees verder »

Bezoek Lexa

6

Reviews en Ervaringen over Adult FriendFinder
Erotische Contacten

Adult FriendFinder

Sinds 1996 hebben wij miljoenen sexy leden van Adult FriendFinder geholpen bij het vinden van dates, afspraken en ondeugend plezier op onze erotische contactadvertentiesite. We hebben een gemeenschap van meer dan 40 miljoen leden: hetero's, swingers, homo's, lesbiennes en transseksuele leden....
Lees verder »

Bezoek Adult FriendFinder

7

Reviews en Ervaringen over XClub
Erotische Contacten

XClub

XClub.nl is de meest spannende en sexy hangout op het internet. Jong en oud zijn hier op zoek naar een vaste sexrelatie, zomaar een vluggertje, een dampende one night stand of gewoon een geile fuckbuddy! XClub staat voor ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden....
Lees verder »

Bezoek XClub

8

Reviews en Ervaringen over Pepper
Algemene Datingsites

Pepper

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een...
Lees verder »

Bezoek Pepper

9

Reviews en Ervaringen over Date Prikbord
Casual Dating

Date Prikbord

Dateprikbord.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Dateprikbord.nl is 100% gratis....
Lees verder »

Bezoek Date Prikbord

10

Reviews en Ervaringen over 50plusMatch
Senioren Dating

50plusMatch

50PlusMatch - De serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste...
Lees verder »

Bezoek 50plusMatch

Doe de test: Welke Datingsite past bij mij?

Ja, betalen houdt niet-serieuze daters buiten de deur.
Nee, ik betaal al voor genoeg dingen in 't leven.

Reviews

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Veel minpunten op RP

0

Review:
RelatiePlanet werkt, ik heb mijn doel bereikt, maar er zijn zo veel verbeteringen mogelijk.
Als je inschrijft, staat verlenging van het inschrijven al aangevinkt. Als je alle regeltjes goed leest zou je hiervan op de hoogte kunnen zijn. Maar ik vind dit bedriegerspraktijken.
Voor stalkers kun je je niet verbergen. Dit kan alleen door RP te deactiveren, of te wel, je bent je geld kwijt.

Sterke punten:
Ik heb ondanks alle mankementen mijn relatie gevonden.

Zwakke punten:
Een aantal zaken zou op RP verbeterd kunnen worden:

- Van veel members wordt zonder dat ze het weten, automatisch het lidmaatschap automatisch verlengd. RP heeft het vinkje alvast maar aan gezet. Wat een service. Om u nog beter van dienst te zijn! Kan pas om “administratieve redenen” na 24 uur ongedaan worden gemaakt. Is dit wettelijk toegestaan? Als hierover vragen worden gesteld, vertellen ze, dat je akkoord gegaan bent met de voorwaarden, en dat je op de hoogte had kunnen zijn. Je moet het maar onthouden. Betalen dus maar.
- Hoe lang wordt ons, betalende members, nog gevraagd om te stemmen? Het irritatiepeil stijgt evenredig. Beste site? Laat me niet lachen! Het is om te huilen.
Stemmen op ontwerp, inhoud, navigatie van de site. Door mensen die geen vergelijkingsmateriaal hebben? Hoeveel verdienen jullie aan het enquêtebureau, wat personen zoekt om ze te mogen enquêteren? Je afmelden van deze “service” met het vakje “Deze melding niet meer tonen” doet niets.
- Matches die geen matches zijn, maar die je toch steeds moet bekijken. Ik wil niet bij motormuis achterop.
- Geldt ook voor personen, die je (met of zonder reden) blokkeren.
- een stalker beletten om je profiel te bekijken, kan ook niet. Zonder dat je het wil, kan hij je blijven volgen. Voel ik als ernstige inbreuk op mijn privacy.
- Leuk, als je ziet dat er 100 of 400 matches zijn. Een desillusie als 60 % daarvan bestaat uit gratis members en/of personen die al meer dan een ½ jaar niet op RP zijn geweest.
- Het "lieve hamstertje" wat de onkunde van RP moet maskeren en steeds vaker opduikt.
- Het steeds in de overzichten vermelden van provincies, terwijl vaak de gemeentes van members wel bekend zijn.
- Zoeken op afstand nog steeds niet geïntegreerd in het matchprofiel.
- Gemeente of eerste 2 of 4 cijfers van postcode invullen, kan zonder privacy aan te tasten, verplicht gesteld worden, ivm het bepalen van reisafstand.
- Fijn dat je ongelimiteerd gratis lid mag blijven. Zeer misleidende truc die gebruikt wordt om aan te geven dat RP zo’n grote datingsite is,(met zo weinig actieve leden) Veel leden hebben langer dan ½ jaar niet ingelogd of liggen al lang op het kerkhof. Het wordt er niet overzichtelijker op.
- Het getal wat staat bij “Wie bekeken mijn profiel” slaat nergens op. Zou goed zijn, als de laatste kijkers in beeld zouden komen.
- bij godsdiensten is katholiek onbekend. Eventueel zou de term “belijdend” of “niet belijdend” nog toegevoegd kunnen worden.

Na het insturen van deze mankementen, krijg ik als zeer vriendelijk, maar nietszeggend antwoord:
“Hartelijk dank voor uw uitgebreide bericht en suggesties. We waarderen het ten zeerste dat u met ons meedenkt om de gebruikerservaring van Relatieplanet te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor het insturen van uw suggesties. Ik zal deze intern registreren.”

Helaas blijft het bij intern registreren. Ik ben daar erg blij mee.
Om u nog beter van dienst te zijn...
Oeps, er gaat veel mis!

SexyOntmoeting

SexyOntmoeting - Sexyontmoeting fake

0

Review:
De profielen op sexyontmoeting zijn fake. Als je in Nijmegen woont, kom je profielen tegen die daar ook wonen of in de directe omgeving. Woon je in Eindhoven, dan wonen diezelfde profielen plotseling in Nuenen.
Spendeer er geen geld aan

Marcel88 beveelt SexyOntmoeting NIET aan bij vrienden/bekenden

SecretFlirt

SecretFlirt - De waarheid is soms moeilijk te begrijpen

0

Review:
De voorgaande review is weer eens goed voorbeeld van onzinnige flauwekul. Blijkbaar zijn er zoveel sites onbetrouwbaar dat het bij SecretFlirt vast en zeker ook zo zal zijn. En als je dat maar hard genoeg denkt zul je altijd wel een drogreden vinden om dat te beargumenteren. Wij vinden het zeer vermoeiend om dit soort flauwekul steeds te moeten pareren. Daar gaan we weer (zucht).

Deze meneer krijgt contact met een vrouwelijk member maar kan vanwege zijn gratis member lidmaatschap niet verder komen. Hij denkt slim te zijn en maakt -strijdig met de voorwaarden een 2e profiel aan- om daarmee (valselijk) om daarmee opnieuw weer gratis met haat te kunnen communiceren.

Maar dat pakt dan anders uit voor hem; ons systeem detecteert 100% automatisch het dubbel aangemaakt profiel waarbij deze rood wordt gemarkeerd voor nacontrole in het backoffice systeem. Als daar dan wordt geconstateerd dat het een bewust dubbele inschrijving betreft wordt het profiel afgekeurd. De profielhouder krijgt direct een mail waarin deze wordt gewezen op het de regels. Criteria zoals identieke foto’s, IP nrs. en andere profielkenmerken worden gebruikt door het systeem en bij de nacontrole/

Deze meneer denkt nu dat -via het uitlezen van berichten door de redactie - zijn dubbele inschrijving is gedetecteerd. Totaal onjuiste aanname. De redactie leest geen berichten van members, deze zijn privé in het account van elk member. Alleen als er sprake is van ernstige misdragingen of wettelijk strafbaar gedrag mogen en kunnen we tot het openbreken van een account overgaan. We weten hier dan ook niet om welk member het gaat en ook niet wat voor berichten er zijn verstuurd. En dat hoeven we gelukkig ook niet te weten.

Sorry beste lezers. We kunnen het niet spannender maken; niemand maakt (of maakte ooit) in opdracht van Secretflirt profielen aan en/ of houd (hield) een een nep dialoog in gang.
Als een profiel niet klopt kan dat alleen een door derden aangemaakte inschrijving zijn die zonder ons medeweten oneigenlijk gebruik maakt van SecretFlirt. Daar wordt zeer stringent op gecontroleerd en dat werkt goed. We mogen stellen dat er nagenoeg geen oneigenlijke profielen op Sf zijn! En dat is ons onderscheid.

Ter illustratie nog een kleine anekdote. We kregen eens een mail op de redactie van een man die beweerde dat SF met nepvrouwen werkt en dat hij dat zelfs kon bewijzen. Hij zou naar de rechter stappen en ons vervolgen. Hij wilde schadevergoeding, met zijn verhaal en naar Tros radar stappen. Toen we hem vroegen naar zijn motieven en zijn bewijzen zei hij dat hij in zijn inbox van wel 3 totaal verschillenden vrouwen een 100% identiek bericht had ontvangen. Dat moest nep zijn en was voldoende bewijs van misleiding van misleiding.

We legden hem uit dat je op SF "quickresponse” berichten kunt gebruiken (kant en klare teksten om iemand snel een bericht te kunnen sturen). Dat kan gaan om teksten zoals „ Dank voor je bericht, je hoort later van me” of "Speciaal voor jou ga ik foto's plaatsen. Hoor graag je reactie!” of "Ben benieuwd wie er achter je profiel zit. Mag ik meer ontdekken?”. Die teksten kan iedereen sturen. Wij raden het af om er veel mee te werken want origineel is het uiteraard niet, maar soms is het handig om te gebruiken

De beste man wist niet dat die optie er was. Hij kende de site blijkbaar niet voldoende. Hij had zich dus vergist en het verkeerd ingeschat. Gelukkig gaf hij het wel toe en leidde het niet tot een publieke zwartmaking achter onze rug om.
De oorzaak van zijn beschuldigingen zat hem hierin: hij was echter dermate vooringenomen (=te zeer op zijn hoede voor oplichting) dat ie in alles wel een aanleiding kon zien om het oplichting te noemen. Maar ook in dit geval was daar dus weer geen sprake van.

En zo geld al jaren lang; van oplichting of misleiding is op SecretFlirt nooit sprake. Wij vinden het heerlijk om dat volmondig steeds te kunnen zeggen. Er zijn altijd mensen die hun eigen verhaal willen aanhangen en hun starre ideeën niet willen loslaten. Zo zijn er ook mensen die niet geloven dat er ooit mensen op de maan waren. Dat waren volgens die mensen getrukeerde filmbeelden. Tsja. Zo blijf je bezig!

Fijne dag nog

Redactie SecretFlirt


OuderenSexclub

OuderenSexclub - Ouderensexclub of de kroeg

2

Review:
Ik zoek naar oudere vrouwen en milfs om te chatten, cammen en daten. Hier gaat dat gewoon het beste. Ik heb ook op marktplaatsen gezeten, andere datingsites en sexdatingsites, maar geloof me overal is het het zelfde liedje. Op ouderensexclub.nl vind je de meeste echte dames en daarmee gewoon klaar. Aanrader voor iedereen die daarnaar op zoek is. Of je moet eens vaker naar de kroeg gaan natuurlijk!!

Trevor beveelt OuderenSexclub aan bij vrienden/bekenden

SexdateVerzocht

SexdateVerzocht - Ook hier wil men geld uit je zakken...

1

Review:
Heb even een 7-tal foto's via google laten zoeken, en alweer duiken die foto's op een heleboel andere site's op!
Dus trek zelf je conclusie: hier ga je alleen met een kater naar huis. De kat zorgt wel voor een geplunderde geldbeugel.

Even altijd naar de voorwaarden kijken:
Artikel 28. Toepasselijk recht en rechtsbevoegdheid

28.1. Uw bezoek en/of gebruik van de Dienst zijn onderworpen aan deze gebruiksvoorwaarden en de documenten waarnaar hierin wordt verwezen. Dit betekent dat deze gebruiksvoorwaarden en de documenten waarnaar hierin wordt verwezen van toepassing zijn tussen u en ons.

28.2. Deze gebruiksvoorwaarden en de documenten waarnaar hierin wordt verwezen zijn onderworpen, worden beheerst, en worden ge?nterpreteerd in overeenstemming met het recht van Malta. U stemt er mee in dat de bevoegdheid om te beslissen over welke geschil dan ook met betrekking tot de overeenkomst tussen u en ons uitsluitend toekomt aan de bevoegde rechter in Malta, tenzij artikel 28.4. van toepassing is of wij gebruik maken van onze bevoegdheid als bedoeld in artikel 28.5.

en ook deze:
Artikel 3. De Dienst

3.1. Wij willen met deze Dienst een leuke ontmoetingsplak cre?ren voor mannen en vrouwen die willen genieten van een beetje plezier en daten niet te serieus nemen, maar meer zien als een leuke en gezellige vorm van entertainment.


Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Veel te veel om op te noemen.

Badoo

Badoo - Tijdverspillende site

1

Review:
Ik heb het idee dat deze site niet erg populair is binnen Nederland. Als ik random inlog op een avond/nacht en scroll door de tientallen profielen, zijn er hooguit 3 online en 2 online maar afwezig. Van de 5 'actieve' gebruikers, is er 1 knap/leuk genoeg om mee te chatten om vervolgens geen antwoord terug te krijgen (wel gelezen). Te vaak gebeurt het ook dat bij die ene mooie die wel online is, je opeens 'superkrachten' moet activeren om met hen in contact te komen. Dit kost geld en de kans is aanzienlijk klein dat je ook daadwerkelijk contact krijgt.

Vervolgens probeer je het met een minder knappe/lelijke en die geeft wel antwoord maar vaak kom je nauwelijks verder dan hoi, alles goed, ja met jou. Bij andere vragen blijft het stil.

In de 2 jaar badoo heb ik hooguit 1 (vreselijke) date gehad. Toen ik haar opzocht bleek ze spuuglelijk en te dom voor woorden te zijn. Haar uiterlijk kwam totaal niet overeen met de foto. Ze was veel te dik, had een lelijk litteken bij de mond en een moedervlek in de hals, wat allemaal niet op haar foto's was te zien. Deze date was dan ook van zeer korte duur.

Verder een x gechat met een dame die uiteindelijk geld van me wilde hebben. Na een leuke chat, wisselden we telnummers uit en kwam ze opeens met persoonlijke problemen aanzetten en of ik haar financieel wilde helpen. Toen ik aangaf geen geld te lenen aan mensen die ik niet persoonlijk ken, schold ze me verrot. Direct geblokkeerd natuurlijk.

Dan badoo buitenland. Toen ik naar het buitenland ging (Spanje), heb ik mijn badoo status naar dat land gewijzigd. Mijn profiel is in slechts 2 weken tijd wel door 25 dames bekeken, maar niet 1 heeft mij een berichtje gestuurd. Van de 10 dames die ik benaderde, kreeg ik welgeteld 1 berichtje terug. De dame in kwestie bleek helaas in de Dominicaanse republiek te wonen en niet in Spanje!!

Resumerend, ik heb het idee dat deze site, in ieder geval in NL, een beetje aan het inkakken is qua activiteit. Ondanks de vele profielen zijn er dagelijks maar een handjevol mensen actief die zelden reageren op je berichtjes. Ook al zijn deze berichtjes, luchtig en belangstellend. Ik heb nog nooit betaald voor Badoo, maar dit lijkt mij ook niet de moeite waard. Er zijn betere social media/datingsites!!

Ik ga mij binnenkort zeker afmelden

Sterke punten:
Het is gratis

Zwakke punten:
Veel te weinig actieve gebruikers
Op berichtjes wordt zelden gereageerd
Te veel lelijke vrouwen
Bij mooie vrouwen, moet je opeens superkrachten activeren
Scammers
Nepprofielen
Navigeren gaat soms traag, site laadt vaak

knakker beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

SexdateVerzocht

SexdateVerzocht - Mijn conclusie over sv!

2

Review:
Titel = Mijn conclusie over sv!

Heb zelf een profiel bij sv en heb ook al veel berichten gewisseld over en weer.
Ik denk eerlijk gezegd dat de dames die te mooi zijn om waar te zijn dat vaak ook zijn.

Voorbeeld: een mooie meid van 18 die naakt herkenbaar met gezicht openbaar staat opzoek naar sex, ik geloof daar niet zo in!

Ook heeft bij mij geen enkele conversatie met zo'n toppertje tot een fysieke date gelijd.

Ik heb voor mij de lat toen wat lager gelegd en ben ik gaan reageren op wat oudere dames en meiden die alleen een foto van hun lichaam hadden staan.

Al snel kreeg ik door dat die dames niet uit waren op lange gesprekken, maar al snel het ijs braken door hun 06 nummer of skype mee te sturen.
Inmiddels heb ik nu nog met zo'n 3 vrouwen leuk contact op sv en al 8 vrouwen via skype, kik of gewoon telefonisch via sv.

Ik heb al 2 vrouwen zo ver kunnen krijgen om bij mij een avond door te brengen.
Ik heb voor hun beide gekookt en heb met beide sex gehad.

Mijn conclusie: Veel echte vrouwen die fysiek contact zoeken, maar ook veel fotomodelletjes waarmee je wellicht wat selfies kan uitwisselen en babbelen.

Leg de lat dus niet te hoog en weet hoe je een vrouw moet aanspreken!

Succes!

Man beveelt SexdateVerzocht aan bij vrienden/bekenden